Tractoren | Landbouwmachines  |  Fruitteeltmachines | Tuin-  & Parkmachines

OPENDEURDAGEN 30 & 31 Maart van harte welkom !

Het begon in 1969 !

In 1969 startte Raymond samen met zijn vrouw Blondine, het huidige bedrijf. Als zoon van kolen- en meststoffenhandelaar, vertrouwd met het landbouwmilieu. Tractoren en machines waren zijn passie en met het agentschap van FENDT tractoren kwam hij meteen met topkwaliteit naar buiten.

Van bij het begin waren de fruittelers de belangrijke klanten, maar ook de akkerbouwers en vee-  bedrijven uit de streek wisten de kwaliteit van de machines en de service van Raymond te waarderen. Een jaar later werden ook de tuinmachines in het programma opgenomen.    Intussen waren ook de zonen, Johan en Patrick, volop in de zaak actief, en in 1995 richtte Raymond, samen met Johan en Patrick de NV. R. Pieraerts en Zonen op.  Johan houdt zich voornamelijk met de landbouw-, plantage- en de machines voor de openbare besturen bezig, terwijl Patrick de specialist is van het tuin- en parkprogramma.

Raymond en Blondine houden nog steeds een oogje in het zeil.  In 1969 startte Raymond samen met zijn vrouw Blondine, het huidige bedrijf. Als zoon van kolen- en meststoffenhandelaar, vertrouwd met het landbouwmilieu. Tractoren en machines waren zijn passie en met het agentschap van FENDT tractoren kwam hij meteen met topkwaliteit naar buiten.
Van bij het begin waren de fruittelers de belangrijke klanten, maar ook de akkerbouwers en vee-bedrijven uit de streek wisten de kwaliteit van de machines en de service van Raymond te waarderen. Een jaar later werden ook de tuinmachines in het programma opgenomen.

U kunt rekenen op een perfecte service !

U krijgt een deskundig advies, correcte prijzen en een professionele service.Het is belangrijk dat u de juiste machine of het juiste gereedschap hebt voor uw specifiek werk. Onze werkplaats is uitgerust met moderne machines en gereedschappen en wij hebben steeds een grote voorraad aan wisselstukken op stock, zodat wij u een vlotte en vakkundige service kunnen bieden.

Wij werken samen met fabrikanten die zich niet meer moeten bewijzen en een begrip zijn als het gaat om:

  • effici├źntie,
  • verscheidenheid
  • en kwaliteit.